Nagelen en nieten

Voor een snelle en veilige bevestiging of montage

Werk je vaak met hout, bijvoorbeeld voor het maken van dakconstructies, houtskeletconstructies, pallets of kisten? Dan is een betrouwbaar nagelpistool onmisbaar.
Ben je eerder actief in de interieur- of meubelsector? Dan is een professioneel nietsysteem jouw beste vriend. Ook voor het betrouwbaar sluiten van dozen is een dozensluiter met nieten erg handig.

Uitgebreid gamma spijkerapparaten en nietapparaten

Wil je professioneel nagelen en nieten? Wij hebben er de perfecte apparaten voor:

  • Nagelapparaten
  • Nietapparaten
  • Dozensluiters

Welk nagel- of nietapparaat is voor jou het meest geschikt? Dat hangt vooral af van de toepassing waarvoor je het wil gebruiken.
Bij Certis heb je keuze uit een ruim gamma van kwaliteitsapparaten. Hulp nodig om het juiste apparaat voor jouw toepassing te vinden? Als onafhankelijk expert adviseren we je graag.

Spijkerapparaten

Wij hebben een uitgebreid gamma van nagelpistolen voor alle mogelijke toepassingen: bouw, dakconstructie, pallets, kisten, doodskisten, meubels, interieur, tuinhuizen, balkenschoenen, houtconnectoren, …

Wij hebben een uitgebreid gamma van nagelpistolen voor alle mogelijke toepassingen: bouw, dakconstructie, pallets, kisten, doodskisten, meubels, interieur, tuinhuizen, balkenschoenen, houtconnectoren, …
Spijkerapparaten
Van kleine lichtgewicht handtackers en middelgrote nietapparaten tot grote kramapparaten. Onze duurzame apparaten kunnen gebruikt worden voor de constructie van meubels, kastruggen, kleine en grote hout- en kartonverpakkingen, tuinhout en voor verschillende toepassingen in de interieurbouw.
Nietapparaten

Nietapparaten

Ook ons gamma van nietapparaten is heel uitgebreid van kleine lichtgewicht handtackers en middelgrote nietapparaten tot grote kramapparaten. Onze duurzame apparaten kunnen gebruikt worden voor de constructie van meubelen, kastruggen, kleine en grote hout- en kartonverpakkingen, tuinhout en verschillende toepassingen in de interieurbouw.

Dozensluiters met nieten of krammen

Voor het efficiënt sluiten van kartonnen dozen met zware of kwetsbare inhoud beschikken we over verschillende dozensluiters met nieten of krammen:

  • Tophechters: geschikt voor het sluiten van kartonnen dozen met nieten of krammen aan de bovenzijde.
  • Vlakhechters: geschikt voor trays, deksels en vlakke kartonverbindingen.
  • Bodemhechters: geschikt voor het sluiten van bodems van kartonnen dozen met lichte krammen.
  • Tangen voor kartonbevestiging: geschikt voor het nieten van golfkartonnen deksels, trays en afwijkende doosformaten.
  • Accu dozensluiters: lichtste en snelste accu dozensluiter op de markt. Tot 6000 nieten met één volle accu.

Voor het efficiënt sluiten van kartonnen dozen met zware of kwetsbare inhoud hebben we verschillende dozensluiters met nieten of krammen
Accu dozensluiter met nieten
Bekijk hier ons volledige gamma nagels en nieten