Omsnoeren

Een omsnoeringsapparaat op maat van jouw toepassing

Door jouw goederen te omsnoeren, blijven ze stabiel en veilig gezekerd tijdens het transport.
Omsnoeringen zijn ook handig om producten te bundelen of ergens aan te bevestigen. Een omsnoeringsapparaat, of zelfs een bandspanner, is ideaal om snel en efficiënt de juiste omsnoeringsband aan te brengen rond zowel kleine en lichte pakketten als rond grote, zware ladingen.

Welke omsnoeringsapparaten of omsnoeringsmachines kiezen?

Er bestaan verschillende soorten omsnoeringsapparaten; elk met zijn specifieke eigenschappen en voordelen.

  • Manuele omsnoeringsapparaten
  • Halfautomatische omsnoeringsmachines
  • Volautomatische omsnoeringsmachines

Onze specialisten helpen je graag bij de keuze van het ideale omsnoeringsapparaat of de ideale omsnoeringsmachine, afgestemd op jouw goederen, jouw verwachtingen, het huidige productieproces en de logistieke flow van jouw bedrijf.

Manuele omsnoeringsapparaten

Met onze handapparaten wordt het omsnoeren van jouw producten en verpakkingen heel makkelijk ongeacht je kunststof, staal of touw gebruikt. In één simpele beweging zorgt jouw bandspanner voor de perfecte omsnoering met de gewenste spankracht.

Met onze batterij-aangedreven omsnoeringsapparaten voer je tot 800 omsnoeringen uit per batterijlading.

Ook als je kiest voor omsnoeren met kunststofband en metalen sluitingen, hebben we de geschikte manuele bandspanner in huis.

Handapparaten voor kunststofband
Handapparaten voor staalband

Hand apparaten
Handapparaten
Halfautomatische Omsnoeringsmachine
Halfautomatische omsnoeringsmachine

Halfautomatische omsnoeringsmachines

Zoek je een omsnoeringsmachine die jou het werk lichter maakt? Onze halfautomatische omsnoeringsmachines zijn ideaal als je snel en efficiënt wil omsnoeren zonder zegelsluitingen.

De machines bieden je alle flexibiliteit die je nodig hebt. Ze zijn makkelijk verrijdbaar, in hoogte instelbaar en de bandspanning is heel nauwkeurig regelbaar. Dat maakt onze gebruiksvriendelijke halfautomatische omsnoeringsmachines geschikt voor een brede waaier van toepassingen.

Ontdek onze halfautomatische omsnoeringsmachines

Volautomatische Omsnoeringsmachine

Heb je behoefte aan een omsnoeringsmachine om snel grote volumes ladingen te omsnoeren? Dan kies je best voor een volautomatische omsnoeringsmachine die makkelijk in jouw verpakkingslijn kan worden geïntegreerd.

Bij ons vind je een uitgebreid gamma van zowel verticaal als horizontaal bindende omsnoeringsmachines. Onze specialisten selecteren graag de meest geschikte omsnoeringsmachine voor jouw toepassing. Onze kennis en ervaring is niet gebonden aan een bepaald merk. Zo ben je zeker van onafhankelijk advies met de focus op kwaliteit en efficiëntie.

Ontdek onze volautomatische omsnoeringsmachines

Volautomatische Omsnoeringsmahcine
Volautomatische omsnoeringsmachine

Heb je een vraag voor onze omsnoeringsspecialisten? Vul het contactformulier in.

Bekijk hier ons volledige gamma omsnoeren