Omsnoerings apparaat

Orgapack batterij aangedreven omsnoeringsapparaat

Hoogwaardige Bosch Li Ion Coolpack battery packs 18V 2.0

Orgapack “Swiss made” batterij aangedreven omsnoeringsapparaat. Lichtgewicht in zijn categorie!

De OR-T 130 is uiterst geschikt voor lichte toepassingen. Je kan hem gebruiken voor allerlei transportverpakkingen, het bundelen van goederen, drukwerk en dozen. Zo voorkom verschuivingen van je ladingen. De ORT 130 is ook voorzien van een krachtige Bosch Li Ion Coolpack accu. Uniek voor dit apparaat is de handige gecombineerde bandinleg. Plaats eenvoudig de omsnoeringsband op elkaar en je kan met één hand spannen en sealen.

download folder

Omsnoerings apparaat

Orgapack batterij aangedreven omsnoeringsapparaat

Hoogwaardige Bosch Li Ion Coolpack battery packs 18V 2.0!

Orgapack “Swiss made” batterij aangedreven omsnoeringsapparaat inzetbaar in universele toepassingen.

De OR-T 260 is voor algemene en halfzware toepassingen. Je kan dit omsnoeringsapparaat gebruiken voor transportverpakkingen, het bundelen van stukgoed, houten kisten, metalen vaten en dozen. De ORT 260 werkt vol- of halfautomtisch en is voorzien van een hoogwaardige Bosch Li Ion Coolpack accu. Uniek is de handige gecombineerde bandinleg. Plaats eenvoudig de bandeinden op elkaar en je kan omsnoeren, dichtlassen en band afsnijden met één druk op de knop.

download folder

Omsnoerings apparaat

Orgapack batterij aangedreven omsnoeringsapparaat

Hoogwaardige Bosch Li Ion Coolpack battery packs 18V 4.0 !

De OR-T 450 is een uitgebreider model omsnoeringsapparaat met afhankelijk van de toepassing de volgende instellingen: volautomatisch, halfautomatisch, manueel en soft. Volautomatisch werkt sneller doordat met 1 druk op de knop omsnoerd en direct aansluitend geseald kan worden. Bij deze instelling heeft men een zeer constante omsnoering wat vooral bij gelijksoortige palletladingen de veiligheid verhoogd. Dit kan ook nog eens zeer efficiënt doordat men al aan de volgende omsnoering kan gaan beginnen terwijl het apparaat nog aan het werk is.

De Soft toets zet men vooral in bij het omsnoeren van PP band of breekbare pakgoederen.

De nieuwe onderhoudsvriendelijke (en dus kostenbesparende) “borstelvrije” aandrijftechniek en de nieuwe milieuvriendelijke Bosch Li Ion Coolpack battery, voor een lange levensduur, maakt deze modellen helemaal “af”.

download folder