Halfautomatische palletwikkelaar

Halfautomatische palletwikkelaar

De Tablo 1000 heeft alleen wat echt nodig is voor een goede wikkelmachine: variabele draai, stijg- en daalsnelheid, instelling voor de aanbrengspanning van de folie, pallet hoogtesensor, drie werkcycli (up & down, alleen up, top-sheet), twee werkmodi. 3 programma’s kunnen door de klant worden opgeslagen, waaronder een volledig aangepaste cyclus dankzij de “Playback”-modus.

De Tablo 1000 is gewoon de basis van wat je nodig hebt: een halfautomatische palletwikkelaar. Dat is het!

Halfautomatische palletiseermachine

Halfautomatische palletwikkelaar

Het grote voordeel van deze machine is dat de functies en kenmerken van topniveau biedt tegen een scherpe prijs.

De Tablo 2000 heeft alles wat nodig is: frequentieregelaar voor rotatiemotor en sledemotor, slede met elektromagnetische koppeling om de aanbrengspanning te regelen per programma, een brede waaier van opties en programma’s om aan elke eis te voldoen.
In het ontwerpproces is elk detail zorgvuldig doordacht om rationeel te zijn: gewicht, afmetingen, materialen, elektronica, bedrading, montage en transport.
Het bewijs dat een lage prijs en kwaliteit in dezelfde machine wel degelijk kan!

Halfautomatische palletwikkelaar met voorrek

Halfautomatische palletwikkelaar met voorrek

Het grote voordeel van deze machine is dat ze functies en kenmerken van topniveau biedt tegen een scherpe prijs.

De Tablo 2000P heeft alles wat nodig is: inverter voor rotatiemotor, inverter voor sledemotor, slede met power pre-stretch systeem, een brede waaier van opties en programma’s om aan elke eis te voldoen.
In het ontwerpproces is elk detail zorgvuldig doordacht om rationeel te zijn: gewicht, afmetingen, materialen, elektronica, bedrading, montage en transport.
Het bewijs dat een lage prijs én kwaliteit in dezelfde machine mogelijk is.

Halfautomatische foliewikkelaar met voorrek

Halfautomatische palletwikkelaar met voorrek

Dankzij de vorm van de draaitafel kan de Tablo U gebruikt worden zonder een oprijplaat.

De toegang is mogelijk met een handpallet langs de voorkant of langs één van de twee zijkanten.
Het mechanisme en de elektronica bieden, net als bij Tablo 2000, dezelfde grote betrouwbaarheid.
De Tablo U kan aangevuld worden met tal van opties om aan alle behoeften van de klant te voldoen.
Ze is ideaal voor wie weinig ruimte heeft, onstabiele ladingen, of klanten die een handpallet gebruiken.

Halfautomatische palletwikkelaar met voorrek

Halfautomatische palletwikkelaar met voorrek

Een zeer sterk aandrijfsysteem, een max. laadvermogen van 1.500 kg, alles in slechts 18 mm
Dames en heren, hier is een recordbreker: met een hoogte van slechts 18 mm is de Tablo PP de laagste draaitafelwikkelaar ter wereld! Dankzij de beperkte hoogte is de oprijplaat slechts 20 cm lang, waardoor het laden gemakkelijker en veiliger wordt. Struikel- of valrisico’s worden geminimaliseerd. De draaitafel is zo laag dat de vorken van vorkheftrucks er geen schade aan kunnen toebrengen en bovendien kunnen alle vorklengtes worden gebruikt. Biedt 1,5 m² ruimtebesparing doordat er geen oprijplaat nodig is.

Halfautomatische foliewikkelaar met voorrek

Halfautomatische palletwikkelaar met voorrek

Een halfautomatisch, buitengewoon robuust en veelzijdige foliewikkelaar, bestuurd door een PLC die vrijwel ontelbare aanpassingsmogelijkheden mogelijk maakt.
De Tablo PP plus is uitgerust met een frequentieregelaar voor de draaitafel en een fotocel om de pallethoogte te detecteren.
Het is mogelijk om de stijg- en daalsnelheid van de slede afzonderlijk in te stellen.
Parameters en cycli zijn gemakkelijk in te stellen, dankzij het gebruiksvriendelijk bedieningspaneel.

Het standaardmodel heeft al deze kenmerken, zodat de Tablo PP Plus vaak wordt beschouwd als de perfecte partner voor bijzondere behoeften.

Halfautomatische armwikkelmachine met voorrek

Halfautomatische armwikkelmachine met voorrek

De roterende armwikkelmachine is de perfecte oplossing voor zware of onstabiele pallets.
De Tendo 1000 is ontworpen om tegen een zeer lage prijs alle voordelen van een draaiarmwikkelmachine te bieden. De eenvoud van het ontwerp hoeft niet te misleiden over de kenmerken van deze palletwikkelaar: frequentieregelaar voor elke motor, standaard power pre-stretch, maximum snelheid 10 RPM. De Tendo 1000 kan aan de muur of op voet gemonteerd worden.
De foliespanning kan zeer licht zijn en dit is echt belangrijk wanneer pallets instabiel zijn.

Halfautomatische armwikkelmachine met voorrek

Halfautomatische armwikkelmachine met voorrek

De halfautomatische armwikkelmachine Tendo 2000 – Tendo 2000 A is werkelijk het neusje van de zalm: een wikkelsnelheid van 10 tot 18 toeren per minuut (vanaf 13/min binnen een hekwerk), uitgebreide sturing met flexibele programmering en verschillende opties.

Automatische armwikkelmachine met voorrek

Volautomatische armwikkelmachine met voorrek

De Tendo 2000A werkt vanzelf: de operator brengt de te wikkelen pallet onder de machine en start, zonder van de vorkheftruck af te stappen, de wikkelcyclus met een afstandsbediening.
De operator hoeft niet van de vorkheftruck af te stappen om de folie aan het begin van de cyclus aan de pallet vast te binden of aan het einde af te snijden. Dit betekent een tijdsbesparing en een vermindering van het risico op verwondingen.
De machine is voorzien van een automatisch aanleg-, snij- en lassysteem. De Tendo 2000A is de beste oplossing voor zeer lichte en zeer zware pallets en hoge outputs.

Robotwikkelaar

Robotwikkelaar

WRB 1000 is een kostbare bondgenoot bij het oplossen van logistieke problemen: als je een pallet niet naar een palletwikkelaar kunt verplaatsen, dan kan je de palletwikkelaar naar een pallet verplaatsen. WRB 1000 is gemakkelijk te besturen en zijn batterij laat een grote autonomie toe. Zijn compacte formaat maakt het wikkelen van een pallet op een beperkte oppervlakte mogelijk.
Ondanks het feit dat dit het instapmodel is in ons gamma van mobiele wikkelaars, heeft het veel functies die het geschikt maken voor bijna alle behoeften.
Deze beslissing ging misschien ten koste van het uiterlijk, maar de klanten zullen de stevigheid waarderen.

Robotwikkelaar

Robotwikkelaar

De WRB 2000 is een snelle en altijd parate machine die het verpakkingsproces van zijn eigenaar actief kan verbeteren. Dankzij haar grote autonomie is het een perfecte machine om grote werklasten aan te pakken, terwijl de vele mogelijkheden van haar software een overvloed aan oplossingen voor alle verpakkingsbehoeften mogelijk maken.

Voor pallets van 600 x 800 tot pallets van 1200 x 3000 en meer.


Het aandrijfsysteem maakt deze machine zeer stabiel en gemakkelijk te verplaatsen. Ondanks zijn afmetingen is de oppervlakte die nodig is voor de wikkelcyclus vrij klein.

Tunnelwikkelaar

Tunnelwikkelaar

Bundelmachine voor een grote verscheidenheid aan producten met verschillende afmetingen en vorm.


Alle soorten producten kunnen worden gewikkeld van houten, plastic en metalen profielen, aluminium extrusies, plastic buis, kartonnen dozen, luifels en rolluik.
De machine is uitgerust met vrije rollen transportbanden en is flexibel en eenvoudig in het gebruik.


Alle verrichtingen van het wikkelen, het vasthaken en het snijden van de film gebeuren op geautomatiseerde wijze.

Tunnelwikkelaar

Tunnelwikkelaar

Tunnelwikkelaar voor een grote verscheidenheid aan producten met verschillende afmetingen en vorm.


Vele soorten producten kunnen worden gewikkeld: lijstwerk, alle soorten meubilair, houten producten, profielen van alle soorten materialen tot grote staalbundels: houten of metalen panelen, isolatiepanelen, enz…